sam

Samsung strävar alltid efter att hitta nya sätt att använda teknik för att underlätta vardagen. Hushållssysslor är ett område som kan behöva extra motivation, inte minst för föräldrar med tonåringar hemma. Samsung öppnade därför på prov upp drömplatsen för både föräldrar och spelintresserade tonåringar, LANdry, en tvättomat där besökarna fick byta sin smutstvätt mot speltid.

– Ny teknik öppnar upp för förändringar i vardagen, och nu när även vitvaror blir mer uppkopplade är möjligheterna större än någonsin. Experimentet LANdry kan ses som ett exempel på hur man kan använda innovativ teknik för att hitta roliga, men också meningsfulla, sätt att kombinera uppkopplade produkter för att förenkla vardagen, säger Adam Fors, nordisk Marknadschef på Samsung.

De som spelade under LANdry kunde följa tvättprogrammet i realtid via en Galaxy S7 installerad vid varje spelstation och fick sedan en notifikation när tvätten, och speltiden, var klar. Under experimentet användes Samsungs nya tvättmaskin AddWash som gör det möjligt att inte bara följa tvättprocessen utan även styra den direkt via mobiltelefonen. Till exempel går det att via mobilen pausa tvättprogram och lägga i tvätt under pågående program och sedan starta igen. Tvättmaskinen AddWash har nämligen en extralucka som kan öppnas under tvättens gång. På så sätt går det att addera missade eller bortglömda plagg på ett smidigt sätt.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.