gilettehigh

Andelen män som rakar eller ansar kroppen har ökat de senaste åren och män använder idag sina hyvlar på andra ställen än bara ansiktet. Gillette har därför tagit fram en rakhyvel som är särskilt utformad för att passa kroppens känsligare hud och konturer. Hyveln är utrustad med en rad nya funktioner som gör den mer skonsam och precis bland annat ett rundat bladhuvud, tre smörjande komfortband och ett praktiskt non-slip handtag som gör den utmärkt att använda i duschen.

Svenska män har tagit till sig kroppsrakningstrenden, enligt en studie* som Gillette gjort tillsammans med Norm anger nära häften (46%) av alla tillfrågade män att man bodygroomar sig av hygieniska skäl. Därför introducerar Gillette den första rakhyvel som är anpassad för mannens kropp – den nya Gillette BODY. Huden på mannens kropp är torrare och känsligare än huden i ansiktet, därför behövs en rakhyvel speciellt framtagen för detta.

”Generellt tror vi att män är mer måna om sitt utseende idag jämfört med tidigare, och Bodygrooming är ett område som vi sett växa enormt de senaste åren. Idag tenderar män att använda sina rakhyvlar på olika delar av kroppen, inte bara i ansiktet. Därför lanserar vi nu en hyvel som är särskild framtagen för att möta detta ökande behov, kort sagt en rakhyvel som är speciellt anpassad för att användas på kroppen”, säger Gustav Hernebrandt, produktchef på Gillette.

Nyckelfunktioner för Gillette BODY rakhyveln är:

  • 3 flexibla blad: För komfort och flexibilitet, anpassade för några av de mest känsliga områden på mannens kropp.
  • 3 komfortband: Den enda rakhyveln för män med tre komfortband för enastående glid.
  • Rundat huvud designat för maximal komfort: Glider bekvämt över alla kroppens konturer.
  • Non-slip handtag: För total kontroll, även vid användning i duschen.
  • System och engångshyvlar: Både system och engångshyvlar finns tillgängliga, vilket gör hyveln idealisk för alla, oavsett preferenser.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.