ronhigh

litenskoIdag visade Nike upp sin senaste skapelse, fotbollsskon Mercurial Vapor Superfly, som alltså ska vara perfekt för de spelare som kräver ultimat snabbhet. Inte så konstigt att Cristiano Ronaldo var mannen som visade upp dem i Madrid med andra ord.

Nike lanserade de första Mercurial-skorna inför VM i Frankrike 1998, och redan där förändrade de fotbollen för alltid, och tänk då hur mycket längre de har kommit i utvecklingen 16 år senare. Ni fattar, de är fotbollsskornas Rolls Royce.

Baws var på plats i Madrid under presentationen och efter en kort introduktion klev Cristiano Ronaldo ut på catwalken iklädd Portugals lagdräkt och ett par Superfly på fötterna. Svårt att inte bli starstrucked. Det blev en intervju med honom också som ni kan läsa här på Baws inom ett par dagar.

ron2

ron1

ron3

Superfly-skon har en unik passform och när vi fick möjligheten att prova den kändes det som att ha ett par strumpor med dobbar under fotsulan. Vad det är exakt som gör att man kan springa fortare med hjälp av skon vet vi inte, men att skon är lätt, har kolfibersula och en passform likt en perfekt skräddarsydd kavaj kan ha något med det att göra. I våra ögon är det den perfekta fotbollsskon. Alldeles för fin för korpenfotboll egentligen, men vi förstår om du har den på fötterna vid nästa match, ingen fara.

Förutom Ronaldo kommer spelare som Kevin Prince Boateng, Pedro och många fler ha dessa på på sig under fotbolls-VM i sommar.
Du kan förhandsbeställa skon på NIKE.COM 26 maj och den släpps till försäljning 2 juni.

Vi fick även se Nikes nya reklamfilm som är helt outstanding. Stjärnor som Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Wayne Rooney, Gonzalo Higuaín, Eden Hazard, Andrea Pirlo, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Mario Götze, Thiago Silva, Thibaut Courtois, Tim Howard, David Luiz medverkar. Och ja… Zlatan också så så klart.
Se filmen nedan och kom tillbaka till Baws.se snarast för med updates kring vår resa till Madrid med Nike, intervjuer, videoklipp och mycket mer.

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here