spring

Peak Performance är stolt sponsor av Matterhorn Ultraks terränglöpartävling i Zermatt, Schweiz den 22 augusti 2015. Man kan inte annat än älska den fantastiska platsen vid foten av berget Matterhorn som är platsen för tävlingen. Genom ”Världens Vackraste Utmaning” kan dessutom vem som helst få chansen att vinna en plats i tävlingen inklusive resa och hotell.

Världens Vackraste Utmaning erbjuder löpare från alla olika nivåer, från elitlöpare till joggare, möjligheten att springa Matterhorn Ultraks den 22 augusti 2015. Spåren som är 16, 30 och 46 km långa tar löparna ut på smala stigar och branta backar intill högt belägna sjöar och djupa skogar. Det kommer dessutom att finnas en väldigt tuff del på 14 km som enbart går i uppförsbacke. Vilken utmaning kommer du att ge dig på?

”I hjärtat är vi skidåkare som inte vill annat än hålla till uppe bland bergstopparna. Så fort snön smälter byter vi ut skidutrustningen mot vandringsjackor och löparbyxor för att hitta nya utmaningar bland fjälltopparna. Med vår trail running collection och partnerskap med Matterhorn Ultraks kan vi fortsätta våra äventyr i bergen”, säger Jeanette Francke, Global PR & Campaign Manager på Peak Performance.

Anmäl dig!
För din chans att vinna, anmäl dig via www.peakperformance.com/ultraks. Världens Vackraste Utmaning är öppen från den 16 april fram till den 10 maj.

För att vinna behöver du genomföra en enklare utmaning i samband med terränglöpning, en jury kommer sedan att välja ut de 16 bästa bidragen. Priset inkluderar resa och boende i Zermatt mellan den 20 – 23 augusti 2015 och en plats i tävlingen på valfri distans. På plats i Zermatt kommer du att få möjligheten att testa Peak Performance senaste vårkollektion och få personliga råd från terränglöparen Andre Jonsson från Peak Performance-team.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here