reak

I september gästar Flying Steps, flerfaldiga världsmästare inom breakdance, Stockholm med showen Flying Illusion. Showen i Stockholm är startskottet för en Europaturné och uppmärksammas med spelet Flying Illusion – The Game, som gör det möjligt att vinna showbiljetter och en VIP-resa till Stockholm.

Varje vecka fram till 18:e september vinner spelaren med högst poäng två stycken biljetter till showen Flying Illusion i Stockholm. Spelaren som lyckas få den högsta poängen totalt under tävlingsperioden blir uppgraderad till ett VIP-paket bestående av VIP-biljetter, resa till Stockholm och en hotellnatt.

Så här fungerar Flying Illusion – The Game:
Spelet går ut på att få dansarna Minzy eller Junior från dansgruppen Flying Steps att göra dans-moves så bra som möjligt genom att manövrera spelet med hjälp av piltangenterna.

Spela Flying Illusion – The Game: www.flyingillusiongame.com

Om Flying Illusion, 23 & 24 september 2016, Stockholm:
Flying Illusion är en show med Flying Steps, flerfaldiga världsmästare i breakdance. Med breakdansens hela register av powermoves, popping, locking och hiphopsteg berättar dansgruppen en historia som utforskar den eviga kampen mellan gott och ont. Dansarna gör upp i en episk strid där visuella illusioner skapade med 3D-projektioner upphäver tyngdlagen och kittlar fantasin. Flying Illusion är andra showen som Flying Steps besöker Sverige med. År 2012 och 2013 besökte de Stockholm och Göteborg med Flying Bach som gjorde succé.

Biljetter: www.flyingillusion.redbull.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.