prot

Alla som tränar vet att protein är livsviktigt om man vill bygga muskler. Se din kropp som en bil och proteinet som bensinen. För att undvika motorstopp behöver man tanka bilen innan tanken blir tom. Enkelt.

Läs mer HÄR om vad protein är och varför vi behöver det.

BAWS har alltid koll på vart man ska vända sig, och när det kommer till protein och kosttillskott finns det bara en kung på tronen, nämligen proteinbutiken.se.

Proteinbutiken har allt du behöver för att lyckas med din träning, allt ifrån PWO till protein till träningskläder. Allt som sagt. Proteinbutiken finns i Gävle, Kalmar, Köping och Linköping och i butiken hittar man kunnig personal som garanterat kan mer om träning än vad du kan om livet i helhet. Perfekt om man inte riktigt vet vad man är ute efter, då hjälper dom dig!

Men självklart finns proteinbutiken även på nätet (det är ju 2017, kom igen) och även där finns det nästintill obegränsat med bra grejer både från ledande aktörer samt de lite mindre etablerade tillverkarna. Allt för att du ska hitta just vad DU söker.

Eftersom BAWS vet vikten av ett par bra biceps på sommaren har vi styrt upp så våra läsare får 10 procent rabatt på allt ni beställer. Skriv bara in koden ”baws”när ni beställer så dras rabatten av automatiskt. Tacka oss med en spännisbild på instagram sen när du byggt upp din superkropp.

WWW:PROTEINBUTIKEN.SE

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.