money

Vi är inne i fjärde kvartalet och sista månaden på 2013. Företagen sätter i slutet av månaden sin definitiva budget inför kommande år, och därför är det svårt att göra en bedömning för hur aktierna ser ut för tillfället. Som en avslutning på året har Baws därför istället valt tre aktier som vi starkt tror på inför 2014.

H&M behöver ingen närmare presentation. Vi har tidigare rekommenderat aktier i bolaget och inför kommande år blir våra rekommendationer än starkare. 2014 tros bli detaljhandelsföretagets år. Tro på oss, köp aktien och håll tummarna!

Atlas Copco, ett svenskt industriföretag som är verksamt globalt med cirka 98% av försäljningen sker utanför landets gränser.  De fyra affärsområden är industriteknik, kompressorteknik, bygg- och anläggningsteknik samt gruv- och bergbrytningsteknik.

Under året har bolaget inte gått som önskat och faktiskt utvecklats sämre än marknaden, men med tanke på att priserna på marknaden stabiliserats och att efterfrågan på gruvutrustning ökat tror vi att Atlas Copco går mot ljusare tider. Köpsignalerna är därför höga.

Nyintroduktionen inom badrumsbolaget Sanitec ger oss indikationer på en rejäl tillväxt inom en snar framtid. Trots att de senaste åren varit knackiga har företaget skapat en starkare marknadsposition och ryktet säger att omsättningen bör öka med 3-4% per år de kommande två åren. KÖP!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.