pengar

Efter att ha läst vår ”allt-om-aktier”-artikel (Läs här) är du förhoppningsvis redo för att göra framgångsrika affärer.

Vi kommer varje vecka, med start idag, dela med oss av våra bästa tips. Läs och investera i rätt aktier!

Attraktiva Malmbergs har gått som tåget och stigit med över 30 % i år. Bolaget har varit väldigt stabilt och med en höjd utdelning är det inget snack om saken – Malmbergs kommer inte svika dig. Satsa på elhandlaren Malmbergs.

Sandvik, som har varit under isen ett tag och ligger -13 % från förra året, har kritiserats hårt. Anledningen till att Sandvik finns med i veckans tips är att lönsamheten inom Machining Solutions är stabilare än betong, samtidigt som bolagets strukturåtgärder, efter efterfrågeminskningen inom gruvsegmentet minskat, kan leda till besparingar som ökar avkastningen på sysselsatt kapital. Sandvik har värderats på ett orättvist sätt och Baws anser att det är läge att investera!

Svenska tobaksjätten Swedish Match har under året inte riktigt gått som planerat, bolaget har tappat marknadsandelar i både USA och Skandinavien under 2013 men har nu stabiliserats mycket och i kombination med frikostiga utdelningar är aktien åter igen köpvärd. Baws tror stenhårt på Swedish Match och prognosen för framtiden ser otroligt ljus ut. KÖP!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.