rav

BAWS har hittat en av de coolaste prylarna på länge. En handkontroll för spel till din iPhone, som samtidigt laddar batteriet. Vi kom över ett hemligstämplat (tror vi) pressutskick som vi givetvis delar med oss av. Läs och glöm inte skriva upp det här monstret på din önskelista i jul.

Handkontrollen förvandlar kompatibla telefoner till mobila spelkonsoler och det inbyggda batteriet ger dig mer speltid än någonsin.

Logitech lanserar idag Logitech® PowerShell™ Controller + Battery. PowerShell är designad för att förvandla din iPhone 5s, iPhone 5 eller femte generationens iPod touch till en mobil spelkonsol och dessutom förlänga din batteritid.

För att använda PowerShell placerar du helt enkelt din telefon i skalet. De analoga kontrollerna inbyggda i skalet är med styrkors, fyra huvudknappar och två pekfingerknappar bekanta för alla konsolspelare. Nu behöver inte längre kontrollerna ta upp en stor del av telefonens skärm och tack vare PowerShells utformning är det nu också bekvämare att spela under längre perioder.

”Vi designade den här kontrollen för att vara ge en unik spelupplevelse på iOS 7-utrustade mobila enheter” säger Ehtisham Rabbani, general manager för Logitechs gamingprodukter. ”Då det mobila spelande är oerhört populärt – våra studier visar att 87 % av alla iPhone- eller iPod touch-användare spelar spel – tyckte vi att det var dags att revolutionera upplevelsen”.

Trots att din iPhone eller iPod touch är inkopplad har du tillgång till strömknapp, volymkontroller, kamera, högtalare och hörlursuttag. Kontrollens 1500 mAh-batteri ger dig dessutom ökad batteritid och du kan ladda både telefon och kontroll utan att lyfta ur telefonen ur skalet.

Kontrollen är kompatibel med en rad spel och antalet växer ständigt. Kompatibla titlar i nuläget inkluderar Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm Aces, Galaxy On Fire 2™ HD och Nitro™.

Baws säger: Priset är oklart, men förmodligen under tusenlappen. Betalar du mer än tusen kronor står vi för mellanskillnaden, för sådana är vi. Bra killar.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here