sleep

SleepPhones. Bara namnet gör oss intresserade. Vi snackar ett fleece-pannband med inbyggda hörlurar som man ska ha på sig när man sover. Förhoppningsvis är det lika fantastiskt som det låter.

SleepPhones är gjorda av mjuk och skön maskintvättbar polyesterfleece och innehåller ett par tunna och platta stereohögtalare. SleepPhones är ett bekvämt alternativ till hörlurar som man har i eller på öronen och är utmärkta sömnhjälpmedel. Hörlurarna går att ansluta till din MP3-spelare eller mobiltelefon och finns nu att köpa antingen sladdlösa med Bluetooth eller med en standard 3,5-millimeterskontakt.

SleepPhones är perfekta för att slippa bli störd av högljudda grannar, snarkande sämgpartners eller helt enkelt för att lyssna på musik, meditera, lyssna på ljudböcker i sängen eller på din nästa resa.

Tack vare sina många goda omdömen från hela världen har SleepPhones fått en mängd fans och rekommenderas av allt från resenärer och hypnosterapeuter, till de som helt enkelt uppskattar en god natts sömn.

SleepPhones finns nu tillgängliga i flera storlekar hos www.CoolStuff.se och kostar från 349kr till 695kr.

sleep

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.