Channing-Tatum-10

Dagens man som alla andra män vill va och alla kvinnor vill ha. Som lyckas inom det mesta och som är åtråvärd hos alla. Idag är det män som Justin Bieber,(ja han har väl ändå gått från pojke till man nu), Channing Tatum och Ryan Reynolds som är de mest eftertraktade och som hela tiden toppar listor över världens populäraste, sexigaste, hetaste män. Vad har alla dessa män gemensamt som gör att de lyckas vara så omåttligt populära?

Att kämpa för att nå sina mål och ha höga ambitioner.
Till att börja med är det här män som har en passion i livet och brinner för det de gör. De går all in för att satsa på det de älskar. De har kämpat hårt för att lyckas och har en målmedvetenhet och ett driv som är otroligt inspirerande att se och något att sträva efter. En man som vet vad han vill och gör allt för att få det är attraktivt. Det är en sådan man som lyckas vinna respekt och den kärlek och ära som han förtjänar.

Justin Bieber är känd för det hårda arbete som ligger bakom hans enorma framgångar idag. Han har sedan barnsben älskat musik och har haft det målet i sikte och drömt om det tills det en dag besannades. Han har en målmedvetenhet och talang och siktar på det han vill göra och gör det helhjärtat.
Channing Tatum gick från strippa, till fotomodell till vita duken. Har nu haft stora framgångar med flera filmer och en karriär som pekar rakt uppåt. Att ha en målmedvetenhet och ett driv att komma dit man vill. Kämpa för det man vill ha, ställa upp mål och kämpa för att komma dit, det är det som gäller idag och präglar den man som vill lyckas både för sig själv och för att få popularitet och ökad respekt.

Gentlemannamässiga värderingar.
En gentleman har i alla tider gått hem hos alla. Att James Bond är en tidlös populär dude är ingen slump, agent 007 är stereotypen av en gentleman på många sätt, i alla fall till ytan och det fungerar. En gentleman går inte bara hem hos de kvinnor han hoppas på att få, utan han vinner även svärmoderns förtroende, får respekt från chefen på jobbet och polarna ser upp till honom.

Vad präglar då en gentleman?
Det är en man som har förstått att han kommer långt med artighet och visar det både i ord och handling. Han kan vett och etikett och har en förmåga att föra sig och anpassa sig till alla slags sammanhang. En gentleman är den som öppnar dörren åt en kvinna som kommer gående bakom honom. Som hjälpsamt tar stolen och låter sin bordskamrat sätta sig först. Som har ett lugn och alltid visar att han har kontroll i varje situation. Som ger rätt komplimanger vid rätt tillfälle. Det är en man som visar respekt för de runt omkring honom och som är hjälpsam mot de i sin omgivning.

Stolthet och självsäkerhet är två andra egenskaper som de ovannämnda hunkarna har gemensamt. Felet många män begår idag är att de är självsäkra på låtsas. De visar en fasad som enkelt lyser igenom. Många spelar självsäkra och tror att sättet att göra det är att vara dryga, distanserade och hävda sig på ett sätt som faktiskt inte faller någon i smaken och de lyckas inte lura någon förutom i bästa fall sig själva. De här killarna utstrålar en äkta självsäkerhet som bara utstrålas av den som på riktigt är stolt över sig själv och har tillräckligt hög självkänsla för att kunna vara så självsäker som han borde vara. En kille som är självsäker på riktigt behöver inte hävda sig i allt och försöka visa sig bäst i allt. Han vet vad han kan och visar stolt upp de egenskaper han vet att han är bra på. Han utstrålar karisma och det syns på hela honom att han är nöjd över det han åstadkommer. Han har ett lugn gällande sig själv och sin personlighet för att han är bekväm med vad han kan prestera och inte. Han vet vad han är bra respektive mindre bra på och framhäver sina styrkor och beaktar sina svagheter med ödmjukhet. Han låter andra framträda inom områden han själv inte behärskar lika bra och accepterar att andra kan vara bättre än honom. Men ser till att glänsa när det kommer till det han vet att han är bäst på.

Det här är faktorer som gör män populära och eftertraktade idag. Det är orsakerna till att ovannämnda män kan kalla sig hunkar av sin tid, alfahannar som står som segrare gällande framgångar i karriär, relationer och personlighet. Det är egenskaper som de som nämnts här som är de eftersträvansvärda idag och som varje man som vill lyckas borde anamma om han inte redan besitter dem.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.