vikingshighlight

Imorgon (20 februari) drar äntligen tredje säsongen av  HBO´s succéserie VIKINGS igång, och ingen har räknat dagarna mer noggrant än BAWS. Efter att säsong två lämnade ett stort tomrum i våra liv har vi tvingats zappa igenom massa skit i hopp om att hitta en serie att fördriva tiden med. När det var som värst gav vi till och med The Vampire Diaries en chans, då fattar ni hur lågt vi hann sjunka. Men allt det där är glömt nu. Vikings är tillbaka. 

Säsong tre
Engelsmännen har lovat Ragnar Lothbrok ett nytt land och han leder sitt folk till ett osäkert öde vid Wessex strand. Kung Ecbert  har gett många löften, frågan är om han kommer att hålla dem. Den alltid rastlöse vandraren Ragnar söker dock efter något mer… och han finner det i den mytomspunna staden Paris. Staden har ett rykte om sig att vara ointaglig, så Ragnar och hans nordmän samlas för att riva ner murarna och befästa vikingalegenden i historien.

Vi snackar en rejäl djupdykning i vikingarnas kultur, där vänskap sätts på spel, tron ifrågasätts och relationer brister. Det är mycket action och intriger i ett högt tempo och det är omöjligt att inte älska Travis Fimmel som är fullständigt lysande i rollen som bonden Ragnar Lothbrok, som nu krönts till kung. Travis är förvisso svenskfödd, men den som verkligen sätter vårt land på kartan är Gustaf Skarsgård som spelar Floki. En minst sagt speciell karaktär som helt klart lyfter serien ytterligare en nivå. Lägg till den coola (och snygga) bruden Katheryn Winnick i rollen som Ragnar exfru Lagertha och vi vågar utlova att säsong 3 kommer vara minst lika bra som tidigare säsonger, förmodligen ännu bättre.

4

Du hittar Vikings hos NBO Nordic, och i samband med att säsong 3 släpps kan man även titta ikapp (eller se dem en gång till) både säsong 1 & 2, vilket vi verkligen rekommenderar ifall ni ännu inte förälskat er i serien och undrar var hypen alla snackar om kommer ifrån.

Just nu kan man testa HBO Nordic kostnadsfritt i 14 dagar vilket är perfekt ifall du vill låsa in dig själv en hel helg och köra Vikings-maraton. Se Ragnar gå loss med yxan och kriga sig fram bland fiender, fantastiska landskap & snygga brudar  (Jodå, det finns också).

Vikings är approved by BAWS!

KLICKA HÄR för att registrera dig hos HBO Nordic och titta fritt i 14 dagar!

 

2

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here