Hip-Hop-Albums

Det har släppts, och kommer att släppas, mycket ny grym musik. Christian Norgren har därför listat upp några nya skivor ni borde lyssna på i vintermörkret, och kanske sätta på er önskelista.

Bun B – Trill OG: The Epilogue
Bun B är rapparen man önskar man kände! Man har honom och Pimp C att tacka för mycket när det kommer till södernrap. Den 11 nov släppte han sitt 4:e soloalbum som redan nu är en klassiker

Slim Thug – Boss Life
En favoritrappare som 19 november släppte sitt 4:e studioalbum, och det är FANTASTISKT.

Yo Gotti – I Am
Cocaine Music CMG rapparen Yo Gotti släppte också sitt nya album19 november  som ALLA borde lyssna på.

Webbie – Savage Life 4
Trill Entertainment kan man alltid lita på och utöver favoriten Lil Boosie finns där också den här urflippade, otroligt duktiga rapparen Webbie som även han släppte sitt 4:e soloalbum 19 november.

Kartellen – Ånger & Kamp del 2
29 november kommer den efterlängtade uppföljaren till skivan Ånger & Kamp som redan då höjde Svensk hiphop med ett steg, så nu är vi är beredda att ta det ytterligare ett steg.

Ice Cube – Everythang’s Corrupt
West-Coast konung har ny skiva på ingång, vintern 2013-2014, som jag garanterar kommer spelas många varv på stereon.

Schoolboy Q – Oxymoron
2014 kommer nya Schoolboy Q’s skiva, och vi på BAWS kan knappt bärga oss för att höra vad han har för ess i skjortärmen denna gång.

Future – Honest
Rapparen som kom in och tog över ALLT efter sitt otroliga debutalbum Pluto ska släppa nytt 2014.

Raekwon – F.I.L.A, Fly International Luxurious Art
En av Wu-tangs mest produktiva rappare Raekwon kommer ut med nytt 2014, och det ska bli otroligt spännande att höra vad som knåpats ihop.

Riff Raff – Neon Icon
En av de skivor jag ser mest fram emot. Signad på Diplos bolag Mad Decent ska Riff Raff äntligen få visa världen vad han går för.

Waka Flocka Flame – Flockaveli 2
Beef eller bara allmänt trött på Gucci Manes beteende, Waka Flocka har sin fanbase vilket fall som helst och 2014 kommer uppföljaren till hans hyllade debutalbum Flockaveli. Detta blir hans 3:e studioalbum.

Det har släppts och kommer självklart komma mycket mer (både studioalbum och mixtapes) än det vi idag radat upp. Men här är en liten bråkdel av vad vi på BAWS gillar och vad vi ser fram emot, och vi kommer självklart skriva om allt annat ni ska lyssna på också. Relax, we got this.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here