Snowboarder White of the U.S. looks up after winning the finals of the half pipe snowboarding competition at the 2010 U.S. Snowboarding Grand Prix in Park City, Utah

Behöver du musiktips i fjällen? BAWS har fått tag på Snowboardstjärnan Shaun Whites playlist.

Vad lyssnar egentligen en superstjärna på i sin iPod inför ett stort mästerskap? Kolla listan nedan, detta är vad det rödhåriga snowboardproffset har på repeat i sina lurar, och läs hans motiveringar varför han gillar låtarna.

JAY-Z – ”MY 1ST SONG”
Jay snackar om att göra allt som om det vore första gången, det gillar jag. Jag har vunnit tävlingar innan, så varför ska jag göra det igen? Du måste gräva djupt och hitta skälet som gjorde att du verkligen ville vinna första gången, och se till att du hittar den känslan varenda gång du tävlar.

BLACK LIPS – ”BAD KIDS”
Jag älskar att dessa grabbar är långt ifrån perfekta och att alla toner inte ens sitter som de ska. I sportens värld handlar allt om perfektion, få höga poäng och vara bäst liksom. Men så behöver det inte vara inom musiken. Det är skönt.

 

DAVID BOWIE – ”MOONAGE DAYDREAM”
Jag tror att Bowie öppnar sin låt med världens coolaste rad, skrikandes: ”I´m an alligator”. Det funkar eftersom det är så kraftfullt.

BAD THINGS – ”CAUGHT INSIDE”
Det här är mitt band, och egentligen känns det dumt att gå och lyssna på sig själv, men låten är bra. Vi jobbade hårt med den och är nöjda.

PHANTOGRAM – ”FALL IN LOVE”
Jag känner de här grabbarna och de bodde hos mig i LA när de spelade in låten. Jag fick höra den långt före alla andra och älskade den direkt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.