C_jAZyUg

Varför köpa en cykel du inte är helt och hållet förälskad i? And The Revolution är retailern som vill vända upp och ner på cykelbranschen. Cykelförsäljning har länge dominerats av storföretag, massproduktion och opersonliga kundförhållanden. ATR prioriterar istället lokal och digital närvaro där du som kund får vara med från utformningen av din cykeln tills att den rullar ut ur butiken. Nu kan du också bli delägare och en del av cykelrevolutionen – via deras crowdfunding på FundedByMe.

—  Vi säljer inte bara en cykel, vi säljer också ett bekymmersfritt ägande och en ambition att få fler att cykla oftare och med större glädje. And The Revolution är på det viset både missionärer för cykelkultur, ett varumärke och en affärsmodell för att sälja cykel. Att köpa och äga en cykel kommer under överskådlig tid att innehålla fysisk kontakt med en lokal butik även om många köpbeslut tas i en digitalmiljö. Servicebehovet av cyklar kommer sannolikt istället att öka i samhället överlag, därför behövs inte fler stora kedjor, utan lokal närvaro, säger Tobias Adolfsson grundare av ATR.

Personifierade cyklar har länge existerat för tränings-och tävlingscykling, men där kan några hekton eller en växel hit och dit göra prisskillnad på tiotusentals kronor. ATR erbjuder alltid prisvärda alternativ för den som vill ha en personlig cykel som blir det självklara valet i vardagen. Du får bestämma över färg, form och cykelsätt och ATR utformar den åt dig direkt i butiken eller online via bikebuilderfunktionen. Är du obeslutsam finns det också  standardmodeller att välja utifrån. Alla deras ramar har dessutom livstidsgaranti och två års fri service, för att du ska slippa oroa dig och bara fortsätta trampa.

ATR:s försäljning sker idag från deras webbshop och i deras butik på Södermalm i Stockholm. Men de bygger också ett nätverk av partnerbutiker där lokala entreprenörer kan använda ATRs modell för att sprida deras koncept till fler ställen. På så vis kan de erbjuda fler den lättillgängliga service som är ett viktig kännetecken för deras varumärke.

— I det långa perspektivet vet egentligen ingen vilken typ av cykel, eller elcykel eller hybrid mellan cykel och moped, som kommer vara det mest attraktiva för kunder. Det enda vi vet är att ATR oavsett vad som händer kommer vara dig som kund närmast och vi  kan därför navigera efter behov snabbare och lättare än våra konkurrenter. Det är också på grund av det nära förhållandet till våra kunder som det känns så naturligt att expandera med hjälp av crowdfunding på FundedByMe, säger Tobias Adolfsson.

And The Revolution designar, säljer och bygger personligt utformade cyklar för dig som cyklar i staden. Alla deras cyklar levereras med livstidsgaranti på ramen och fri service de första två åren. ATR grundades 2013 av Tobias Adolfsson och de finns tillgängliga på sin webbshop och på Åsögatan 122 på Södermalm i Stockholm.  

andtherev.com

5vueA5ZQ

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.