noble

Foto: John McMurtrie

Ross Noble är en förebild för många svenska komiker, och nu kommer han äntligen till Sverige och Stockholm för första gången. I Storbritannien är Noble ett hushållsnamn, älskad för sin improvisationsstil och sina samtal med publiken där han svävar ut i halsbrytande tankeexperiment – The Chortle kallar honom ”king of the ‘in the moment’ comedians”.

Det är den prisbelönte komikerns 15:e stand-up-show ”Brain Dump”, som han nyligen framgångsrikt turnérat med i Storbritannien och Australien, som han nu tar till Danmark, Holland, Belgien, Sverige, Schweiz och Norge i vår.

– Jag ser verkligen fram emot att uppträda i Sverige för första gången. Det känns som perfekt tajming att göra det nu, jag är säker på att svenskarna suktar efter allt brittiskt. Dessutom är det perfekt uppvärmning inför min planerade USA-turné tillsammans med mitt mexikanska danskollektiv…, säger Ross Noble.

NU KAN VI VINNA BILJETTER TILL ROSS SHOW I STOCKHOLM LÖRDAG 27 MAJ!
Dunka iväg ett mail till [email protected] senast 23 mars. Bifoga ditt bästa skämt. Om vi skrattar så är möjligheten stor att det blir du som vinner!

Lycka till!

Ross Noble “Brain Dump”
Södra Teatern, Mosebacke Torg 1 i Stockholm
Lördag 27 maj, kl 19:30
Föreställningen är ca 90 min lång utan paus
Biljetter www.shownight.se
Biljettpris: 325 kr plus serviceavgift

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.