garden-stage-cruise-ALL[1]

Sveriges främsta partyfestival Summerburst och Tallink gör gemensam sak och bjuder in till den första gemensamma DJ-kryssningen Garden Stage Cruise till Tallinn den 6 oktober. Med på kryssningen är inga mindre än Otto Knows, Adrian Lux, Vigiland, Swanky Tunes, Broiler, Morten, Salvatore Ganacci, Sylvain Armand, och Samin Adjoudani. Nu har du möjlighet att vinna biljetter för dig och dina polare!

Den 6 oktober lämnar Summerburst Sverige för första gången land för en festivalkryssning med Tallink till Tallinn. Garden Stage Cruise har bjudit in några av världens tyngsta DJ-namn och nu har du chansen att vinna en biljett för dig och 3 kompisar.

Med på resan är svenska musikexporterna Otto Knows, Adrian Lux och Vigiland, danska MORTEN, Swanky Tunes, Broiler, Salvatore Ganacci, Sylvain Armand, och Samin Adjoudani.

Under helgen får du förutom fantastiska artister och två episka kvällar ombord möjlighet att ladda batterierna i Tallinn –  en stad i förändring, och en av de mest hippa destinationerna i Östeuropa.

Du kan läsa mer på Tallinks hemsida.

För att vinna en biljett för en fyrabäddshytt till Garden Stage Cruise den 6 oktober, svara rätt på följande fråga:

I vilket av följande länder är Tallinn huvudstad ?
– Polen
– Ryssland
– Estland

Maila ditt svar till [email protected] senast torsdag 28 september! Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.