filmhighj

Varje år dyker det alltid upp minst två ”mindre bra” julfilmer, och eftersom man vill ha julstämning så kollar man på dem ändå. Men det där problemet slipper du i år, i alla fall om du väljer att se THE NIGHT BEFORE istället för Ett päron till farsa firar jul för 15:e gången.

The Night Before är en vansinnigt rolig komedi som handlar om tre snubbar som varit vänner sedan barnsben. Det senaste decenniet har de återförenats varje julafton för att festa utan några som helst regler. Urspårat deluxe med andra ord. Men denna julen börjar traditionen lida mot sitt slut, och för att göra den sista gemensamma julaftonskvällen till den överlägset bästa ger de sig ut för att finna den legendariska Nötknäpparbalen – julfesternas heliga graal.

Med Joseph Gordon-Levitt, Anthony Mackie och redaktionens favorit Seth Rogen i huvudrollerna är det inget snack om att det här är julens roligaste film, och nu har du chansen att vinna biobiljetter till detta mästerverk.

Skicka ett mail till [email protected] senast lördag 28 november där du kortfattat beskriver ditt värsta julminne. De FEM deltagarna vi får mest medlidande för vinner TVÅ biljetter var till The Night Before som har biopremiär 4 december.

Glöm inte ange din adress.

Lycka till!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.