dumb-and-dumber

Bröderna Farrelly kommer aldrig att göra en bättre film än Dum & Dummare. De har genom åren försökt, halvlyckats ett par gånger, men kemin mellan Jim Carrey och Jeff Daniels har inte gått att återskapa. 

Det kom en pinsamt dålig prequel 2003 (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd), vilken var så vansinnigt dålig att den tecknade serie som gick 95-96 var rena Bergman i jämförelse (bröderna Farelly var enligt rykten inte så överdrivet inblandade i prequeln).

Senaste livstecknet och något som cementerar att en uppföljare är i antågande är en tävling där vem som helst med en kameratelefon kan delta. Tävlingen går ut på att du ska återskapa (och filma) en scen ur Dum & dummare, och sedan ladda upp denna märkt med hastagen #DumbTo (använd Vine). Bröderna har lovat att de ska kolla igenom samtliga bidrag, och den som lyckas bäst vinner en liten roll i den kommande filmen. Ni har till den 15:e september på er så det är bara att ladda kameran, klippa till pottfrisyren, knacka av en tand och köra!

Premiärdatum för Dumb and Dumber To är ännu inte spikat, men för den nyfikne finns en Facebooksida där det ibland postas lite info. https://www.facebook.com/FarrellyBrothers

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.