krans

Vi har tre exemplar som samlar damm i väntan på nya ägare. Perception är en kriminalserie där huvudpersonen, Dr Daniel Pierce, använder sina kunskaper inom neurologi för att hjälpa FBI att ta fast skurkar. Detektivandet är dock ingen dans på rosor för Dr Pierce, en excentriker som lider av schizofreni, paranoia, agorafobi, hypokondri, panikångest och säkerligen ett par medicinska termer till. Som tur är har hans tidigare elev Kate Moretti på FBI båda fötterna på jorden och ser till att dra nytta av sin forne professors extraordinära färdigheter.

Vi vet att de flesta av er ser era tv-serier på någon streamingsida, men det skadar inte att ha en backup för de gånger internet får för sig att gå ner, eller för er som uppskattar lite bättre bild- och ljudkvalitet än de internetbaserade tjänsterna ger.

Allt ni behöver göra är att svar på en liten klurig fråga, samt maila svaret samt era uppgifter till [email protected] , vi vill ha era svar senast torsdag den 27/2, LYCKA TILL!

Eric McCormack som spelar Dr Daniel Pierce hade tidigare huvudrollen i en vansinnigt populär komediserie (för vilken han även belönades med en Emmy), vilken var serien?

A, Vänner
B, Will & Grace
C, Seinfeld

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.