Maggio Klocka, BAWS
Maggio Klocka, BAWS

Smyckesföretaget Maggio – som drivs av Christian Maggio och hans syster, artisten Veronica Maggio – lanserar nu sin första kollektion eleganta armbandsur. De flotta klockorna är tillverkade i Italien – av mineralglas, stål och silikon. De finns i flertalet olika utformanden, samtliga med japanskt urverk. Klockorna passar lika väl en man som en kvinna.

Företaget är en sann familjesaga. Christian Maggios svenska mamma och italienske pappa träffades i Milano där pappa Rodolfo var välkänd smyckesdesigner och silversmed.
Mamma hade på sig ett av pappas armband – och det var anledningen till att de började prata med varandra och så småningom fick barn.

Nu har Christian tagit över verksamheten tillsammans med systern Veronica. Sedan ett par år tillbaka finns deras vackra silversmycken att köpa i Sverige. Klockorna är nydesignade i samma anda som Maggios smyckeskollektion. En modern design som samtidigt vårdar klassisk italiensk stilfullhet genomsyrar alla smycken och klockor.

– Utan min pappas design hade jag bokstavligen inte funnits, säger Christian Maggio.

Klockorna ligger på runt 2500 kr, men nu kan du alltså vinna klockan på bilden ovan genom att medverka i tävlingen. Allt du behöver göra är att trycka ”LIKE” på BAWS Facebook-sida + svara på frågan: I vilket land är klockorna tillverkade i?

Skicka ditt svar till [email protected] senast onsdagen 9 Juli och glöm inte ange fullständig adress och kontaktinformation. Lycka till i jakten på din nya italienska utstyrsel.

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.