gam

Bra ljud är ett viktig del av virtual reality-upplevelsen. RIG 4VR är en komplett ljudlösning utvecklad för PlayStation 4® som kan anslutas till både handkontrollen DualShock®4 och virtual reality-systemet PlayStation®VR. Headsetet kommer att lanseras tillsammans med PlayStation®VR i oktober 2016.

– På Plantronics har vi arbetat med en rad olika spelutvecklare för att skapa bekväma ljudlösningar som använder positionsbaserat ljud och är anpassade för VR, säger Jack Reyndolds, Director of Gaming Produts, Plantronics.

RIG 4VR är utrustad med 40mm högtalarelement med lågfrekventa resonatorer vilka förbättrar basen samtidigt som ljudet återges exakt. Den avtagbara, bullerdämpande mikrofonen kan anslutas när headsetet används med en handkontroll och ger uppslukande stereoljud med klar röstkommunikation.

RIG 4VR, en del av den kritikerrosade Plantronics RIG 500-serien, är konstruerad med en lätt, superflexibel huvudbygel med modulära komponenter för extra komfort. De unikt ovala kåporna är designade för att passa bildvisir som PlayStation®VR. Kåporna släpper igenom en del ljud från omgivningen vilket hjälper spelarna att hålla balansen under VR-spel. Ventilerna gör det möjligt att föra samtal med andra spelare i rummet vid sociala VR-upplevelser. De släpper också ut värme och gör därför längre spelsessioner bekväma. Ytterligare egenskaper Personlig anpassning: RIG 4VR kan matchas med samtliga tillbehör i RIG 500-serien, såsom specialdesignade huvudband och utbytbara kåpor. Mer information finns på Plantronics.com

Flexibilitet: 3,5 mm-kontakten som följer med RIG 4VR för PlayStation®VR fungerar även med andra konsolers handkontroller (inklusive Xbox One), PC/Mac samt portabla och mobila spelenheter.

RIG 4VR finns tillgänglig i handeln i oktober.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.