baws12

Trampade du i hundbajs imorse? Eller råkade du spilla ut kaffet på din nya iPad? Du kanske tillhör den skara människor som gång efter annan beklagar sig över att de är födda med kronisk otur? Såvida du inte spelar på slot portal Allvideoslots.com såklart. Beskriv dina upplevelser för någon av personerna nedan och de lär inte bara skratta dig rått i ansiktet, de lär även ge dig en käftsmäll och berika dig med kunskapen: Häll käften och kom hit och klaga när du verkligen vet vad det innebär att ha otur…

Roy Sullivan
Ett par gånger om året skriver kvällstidningarna om någon stackare som blivit träffad av blixten. Maximal otur kan man tycka, chansen att träffas av blixten är nämligen 1 på 3000. För att hamna på samma karta som Roy måste vi höja den siffran lite, han har lyckats med bedriften att träffas inte en, två eller fem gånger, utan sju. Den smått otroliga sannolikheten till detta är 1 på 22 000 000 000 000 000 000 000 000… Nu jobbade han som viltvårdare i en nationalpark, dvs han vistades utomhus väldigt mycket, men man måste ju ändå börja undra om inte all världens åskmoln hade valt ut just stackars Roy som deras mobboffer? Han lyckades även få sin fru träffad då de tillsammans stod ute och hängde tvätt. Olyckligtvis tog den smått paranoida Roy livet av sig vid 70-års ålder, dock ej genom elektricitet eller Homer Simpsons berömda kur mot blixten (”-Shelving myself with a large piece of sheet metal, I ran for cover under the tallest tree i could find!” ), utan med hjälp av en pistol.

Tsutomi Yamaguchi
Den 6:e augusti 1945 var Tsutomi på affärsresa i Hiroshima, glad i hågen och på väg att säkra ett par nya kontrakt steg han ur sin taxi ett par sekunder före en välkänd bomb kallad ”Small Boy” briserade ett par kilometer därifrån. Svårt brännskadad och halvblind lyckades Tsutomi stappla sig iväg till ett bombskydd, få sina sår översedda och vila ut före han bestämde sig för att bege sig till hemmets trygga vrå. Denna trygga vrå var olyckligt nog placerad i Tsutomis hemstad Nagasaki, och givetvis lyckades han återigen befinna sig ca 2km ifrån nedslagsplatsen för en välkänd bomb, ”Fat Man”. Den lärdom vi kan dra från detta är dock att all form av atomenergi är helt totalt ofarlig då Tsutomi levde ett långt och lyckligt liv och dog först 2010 pga hög ålder!

Jenny och Jason Cairns-Lawrence a.k.a ” the tourists of evil omen” 
Här har ni ett par ni bör hålla er undan ifrån, i alla fall om ni befinner er på semester och ser det lyckliga paret strutta runt med kameror och magväskor i högst hugg, de har nämligen lyckats befinna sig i:
-New York den 11:e september 2011 (behöver vi verkligen berätta vad som hände då?).
-London den 7:e juli 2005 när 52 människor dog tack vare ett gäng bomber i tunnelbanorna.
-Mumbai, Indien den 26 september 2008 då olika samordnade attacker av religiösa extremister dödade 164 människor.

(Vi ska absolut inte skämta om dessa hemska händelser, men som stabil tvåa på listan över att befinna sig på platser där terrorister får för sig att slå till bör stackars Regina Rohde hamna, hon gick nämligen på Columbine High School (skolmassaker, 12 döda) i sina unga år, bara för att plugga vidare på Virginia Tech (ny skolmassaker, 32 döda). )

Violet Jessop
Violet började sin karriär till sjöss i juni 1911 som värdinna på lyxkryssaren ”RMS Olympic”. Hennes stackars sjöben hann dock knappt bli blöta före den smidiga kaptenen lyckades krocka med det brittiska krigsskeppet ”HMS Hawke”, ingen större skada skedd, ”RMS Olympic” lyckades på egen maskin ta sig till hamn, och inga människor skadades. Violet blev dock lite skakis av olyckan och valde att kliva av ”Olympic” och istället mönstra på dennes systerfartyg, ett fartyg som alla hävdade var osänkbart, ”RMS Titanic” (ni vet den där filmen med Kate Winslets tuttar i)…
Violet lyckades som tur var överleva förlisningen, och valde därefter att lägga sjön åt sidan i ett par år. Ända till 1916 då hon återupptog sin karriär, även denna gång ombord ett systerfartyg till ”RMS Olympic”, ”HMHS Britannic”. Efter fadäsen med Titanic hade White Star Line gjort ett helt gäng förbättringar, och stackars Violet kände sig denna gång säker, bättre kapten, kryssande i det isbergsfria medelhavet, den enda saken hon förbisåg var att det första världskriget pågick för fullt, och det tog inte lång tid innan hennes nya arbetsplats rammade rätt in i en mina och sjönk. Violet klarade sig även denna gång (hennes livbåt kantrade och hon slog i huvudet ganska illa, men hon överlevde).

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.