tysk

Vår spelexpert Leboff lirar på Eypobet.com, klicka in och skapa ett konto om du också vill få 100% välkomstbonus.

Tyskland-Portugal  1  1.90 på Eypobet.

Dags för en av förhandsfavoriterna Tyskland att gå in i turneringen, och man gör det mot ett mediokert Portugal som litar fullt ut på att Ronaldo ska prestera och bära detta lag långt i VM.

Tyskland gjorde 36 mål på 10 matcher i kvalet och detta VM kommer extremt bra i tiden för denna tyska generationen, flera spelare som har mästerskapsrutin och det ska bli kul att återigen få se GLOBAL FUSBALL TOTAL! 2-0?

Iran-Nigeria  2   Odds på Eypobet  1.86

Ett Nigeria med väldigt mycket talang går in i detta mästerskap genom att möta Iran.

Iran har under Carlos Queiroz ledning stabiliserat sin defensiv och väntas i detta VM inte ge sig ut på alltför många offensiva utflykter. Irans trupp består av spelare från den inhemska ligan och någon enstaka som lirar i Charlton. Då kan vi i Nigeria se spelare som John Obi Mikel (Chelsea) Victor Moses (Liverpool) Vincent Enyeama (Lille) Emmanuel Emenike (Fenerbache). Somsagt enorm skillnad på trupperna mellan lagen. 0-2?

Ghana-Usa  Under 2.5 Mål  1.86 på Eypobet.

Ghana är återigen i ett Världsmästerskap, fast denna gången för revansch!
Alla minns väl det snöpliga slutet mellan Ghana-Uruguay i kvartsfinalen där Luis Suare räddar med handen i den andra förlängningskvarten och Asamoah Gyan ska ta hand om straffen som är det sista som sker i förlängningen……..Och bränner den! Uruguay vidare efter straffar och en klassiskt match till ända. Somsagt revansch att utkräva och Ghana har imponerat inför detta och slog bl.a tillbaka Sydkorea med 4-0. Ghana har ett riktigt bra mittfält med Asamoah-Essien-Muntari-Boateng-Ayew och längst fram Gyan.

Usa har också återigen tagit sig till ett vm med en trupp som det inte direkt sprudlar om. Frågan är vem som ska göra målen när en förvirrad Jozy Altidore ska springa ensam uppe på topp för Usa.

1-0?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.