uruuu

In och ta del av Vm:s bästa odds på Eypobet! Klicka här för att ta del av Eypobets generösa välkomsterbjudande!

Colombia-Elfenbenskusten  Över 2.5 Mål, odds på Eypobet 2.02

Två lag med sin främsta kvalite i offensiven, Colombia avfärdade Grekland enkelt med 3-0 i öppningsmatchen och Elfenbenskusten vände 0-1 underläge till vinst med 2-1.

Troligtvis kommer vi få se en matchbild med två lag som vill föra matchen från början till slut och därmed kan det bli ett böljade spel fram och tillbaka med mycket målchanser! Generöst odds på Över 2.5 Mål, och det norpar jag utan att blinka.

Uruguay-England  Över 2.5 Mål, odds på Eypobet 1.78.

Synd om Rooney som fortsatt inte får lira i en central position i landslaget.
Dock snackas det nu om att han ska få kliva in i banan till just en central position och det låter som en mycket klok idé! I Uruguay så lär Luis Suarez lira från start och då lär det bli åka av! Uruguay tvingas även göra ommöbleringar i backlinjen då man har Maxi Pereira avstängd och Lugano skadad!

2-2?

Japan-Grekland  Under 2.5 Mål, odds på Eypobet  1.72.

Två lag som måste gå för seger i denna ödesmatch om något av lagen ska klara sig till slutspel!
Och i ett sådant fall med två sådana här svaga lag så är risken stor att båda lagen backar hem livrädda för att åka ut! Det har dessutom varit tjafs på grekernas träning och det är ju aldrig någon bra uppladdning! Två defensivt starka lag med en rädsla för att åka ut! Jag norpar 1.72 på Eypobet med en gång!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here