france

www.eypobet.com

Schweiz-Ecuador  1  Odds på Eypobet 2.38

Ottmar Hitzfelds Schweiz har nu återigen nått Vm och detta mästerskap känns lite som ett examensarbete av hur mycket detta landslag har utvecklats under ledning av Tysken.
I premiären idag möter dom ett Ecuador som kommer med lite halvhybris efter ett lyckat kval, dock ska man notera att Ecuador tog sina poäng i kvalet på Hemmaplan i Quito där man är en maktfaktor. Just pga att matcherna där spelas på 2850 meters hög höjd..  I en VM-premiär så känns det inte som att Ecuador kommer att lirka upp Ottmars kassaskåpssäkra försvar! Schweiz till högt odds liras!

Frankrike-Honduras  Hcp Frankrike -1.5  Odds på Eypobet  1.96

Äntligen dags för mitt skrällag i VM Frankrike! För motståndet i premiären står Honduras, ett lag med stjärnor som Wilson Palacios (Stoke) och Maynor Figueroa (Hull). Men mest känd för oss svenskar är mannen med det ”Svenska namnet” JERRY BENGTSON, ja han heter så. Om Jerry gör mål i detta Vm eller inte återstår att se, dock blir det väldigt svårt ikväll mot ”Les Bleus”.

Didier Deschamps verkar verkligen ha hittat rätt med alla stjärnor och fått dom att dra åt samma håll.
Ribery är skadad, men det verkar inte ha någon betydelse som inför Vm avfärdade Norge med 4-0 och Jamaica med 8-0. Karim Benzema och Raphael Varane har hämtat sig bra från skador och med Valbuena-Giroud-Benzema så kommer det vara mycket på schemat för Honduras i deras straffområde ikväll. 3-0?

Argentina-Bosnien  1   Odds 1.37 på Eypobet

Dags för VM:s bästa offensiv på förhand att kliva in i detta mästerskap.
Argentina kommer till detta Vm med något som ser ut som en Harmoni dom inte haft på väldigt länge, och mycket fans väntas komma och stötta sitt landslag! Messi-Higuain-Aguero mot Kolasinac-Spahic-Bicakcic-Mujdza. Det kan bara sluta på ett sätt och det känns som siffrorna kan rinna iväg här om Sydamerikanerna ”Vaknat på rätt sida”. 4-1?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.