braaaazil

Belgien-Algeret  Belgien Hcp -1.5   Odds på Eypobet är  1.96

Dags för ett av VM:s mest talangfyllda lag att äntra planen. Med spelare som Thibuat Courtois,Axel Witsel,Eden Hazard,Kevin De Bruyne och Romelu Lukaku så är Belgien verkligen ett av mästerskapets intressantaste lag! Premiär idag och spelarna kommer vara ruskigt taggade mot Algeriet. Algeriet kommer med ett ganska oerfaret lag, men med en Coach vid namn Vahid Halilhodic som varit med alldeles för länge för att endast åka till Brasilien som turist!

Med spelare som Sofiane Feghouli (Valencia) Yacine Brahimi (Granada) Så känns det som att Algeriet inte kommer bli den slagpåsen många tror att dom kommer bli. 2-0?

 Brasilien-Mexico Över 2.5 Mål  Odds på Eypobet  1.56

Brasilien imponerade ej i premiären där dom slog Kroatien med 3-1. Fred filma till sig en straff som Neymar förvaltade till 2-1 och sedan avgjorde Oscar med en klassisk tåfjutt fram till 3-1. Dessförinnan hade Kroatien en boll imål som blev felaktigt bortdömt och flera klara chanser som hotade Julio Cesar i Brassemålet.

Nu står Mexico för motståndet som inledde med 1-0 seger mot Kamerun, men där siffrorna borde varit större eftersom Mexico blev snuvade på två felaktigt bortdömda mål i första halvlek.  Miguel Herrera har ett väldigt diciplinerat Mexico att ställa upp med idag och det kan ta ett tag för Neymar och Co att spräcka nollan.  2-1?

Ryssland-Sydkorea  1   Odds på Eypobet  1.82

Dags för Fabio Capello och Ryssland att gå in VM och man gör det med ett gott självförtroende.

Ryssland har en av Vm:s bästa målvakter i Igor Akinfejev och kanske Vm:s bästa tränare i Fabio Capello som med vilket lag han än tar sig an alltid gör ett gediget jobb med!

Med en trio bestående av Igor Denisov-Roman Sjirokov-Alan Dzagojev så har Ryssland ett mittfält som duger långt i detta mästerskap och då man ikväll ställs mot ett Sydkorea med ett kanske rejält sargat självförtroende efter 4 av 5 förluster inför detta mästerskap så kan det bli en rolig kväll för Ryssland. 3-0?

www.eypobet.com

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.