neymarbrasi

Äntligen dags för Åttondelsfinalerna att ta sin början och vi rivstartar med två riktigt heta matcher!

Brasilien-Chile  1, odds på Eypobet 1.52.

Sydamerikanskt möte i den första åttondelsfinalen och nu har verkligen Brasilien pressen på sig, dock är känslan att Brasilien mest gått på sparlåga och i sista gruppspelsmatchen mot Kamerun så drog dom upp tempot rejält och gjorde lite som man ville i en match som slutade 4-1. Det är lite skadeproblem i Chile då mittbacken Gary Medel ej startar ikväll, och då öppnas det upp för en VM-debut för svenskbekantingen Miiko Albornoz vilket hade varit intressant att se! Dock är det hemmaplan för brassarna och nu när det är vinna eller försvinna så kommer Brasilien komma ut rejält fokuserade och borde kunna avfärda Chile rätt lätt i denna åttondelsfinal!

Colombia-Uruguay  Över 2.5 Mål, odds på Eypobet 2.28.

Ännu ett sydamerikanskt möte vilket är otroligt roligt att kolla på.

Kommer nog vara heta känslor på planen, med två lag som gillar att trycka på i närkamperna!

Suarez är avstängd för Uruguay och det kommer märkas tidigt ikväll! Forlan ersätter Suarez, men är verkligen skyttekungen från VM 2010 i rätt form? Tveksamt säger jag då han gav minst sagt ett blekt intryck mot Costa Rica i premiären, men vi vet ju alla vilken kapacitet han har!

Colombias förbundskapten Pekerman valde att vila ÅTTA spelare i sista gruppspelsmatchen mot Japan, men avfärdade dessa ändå enkelt med 4-1. Så det finns gott om kvalite i hela laget och Pekerman kommer inte vara rädd att slänga in någon som gör VM-debut om det är skarpt läge med 30 kvar! ´Två offensiva lag som alltid trycker på gaspedalen från start och här känns oddsen felsatta då vi får 2.28 på över 2.5 Mål!!!

Ha en förträfflig Lördag, det ska jag ha!

LIKE A BAWS.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.