pirlo

Klicka här för att ta del av Eypobets generösa välkomsterbjudande!

Italien-Costa Rica  1  1.54 på Eypobet.

Costa Rica stod för en rejäl knall när man besegrade Uruguay i öppningsmatchen med 3-1.

Därför är nu känslan att oddssättarna överskattar Costa Rica något och man får över 1.50 på Italienvinst!

Matchen kommer att spelas i rejäl värme och då känns det som vi kommer att få se ett lugnt och metodiskt Italien som håller mycket boll. Jag norpar 1.54 på Italien på Eypobet!

Schweiz-Frankrike Över 2.5 Mål, Odds 2.04 på Eypobet.

Två lag som båda vann sina premiärmatcher ska nu lira om vem som kopplar greppet om förstaplatsen i gruppen! Som sagt är detta mästerskap lite av ett examensprov för Ottmar Hitzfeld hur mycket han har utvecklat denna gyllene generation Schweiz har just nu. Avgjorde i matchens sista spark mot Ecuador där Hitzfeld visade prov på fin fingertoppkänsla och bytte in båda målskyttarna i den andra halvleken. Frankrike inledde med en stabil 3-0 seger över Honduras och ställs nu på prov för första gången i detta VM. 1-2?

Honduras-Ecuador  2  Odds på Eypobet  1.66

Honduras inledde med 0-3 förlust mot Frankrike och har här sin stjärnspelare Wilson Palacios avstängd. Ett riktigt dåligt fotbollslag i detta sammanhang och ska nu försöka snuva Ecuador på poäng. Ecuador tog ledningen med 1-0 mot Schweiz för att sedan tappa precis allt första 35 i andra halvlek. Hade ett jätteläge att avgöra i anfallet innan Schweiz avgjorde och är nu rejält revanschsugna! 0-3?

Glad Midsommar på er!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.