juicyj
Om man ska använda uttrycket mannen, myten, legenden så finns det nog ingen som passar in så bra som Juicy J. Memphis-legenden från dem välomtalade Three 6 Mafia har gjort det igen.
Stay Trippy är Juicy J’s 3:e Soloalbum och hans första sen han signade på Wiz Khalifas bolag Taylor Gang Records. Och jag kan lova er, man blir inte besviken.

Juicy J är top 5 rappare på min lista och vad han än rör vid så blir det fest. En fest som aldrig slutar, en fest man inte vill ska sluta.
Jag har personligen lyssnat på Juicy J sen jag var en liten kid och jag kommer fortsätta lyssna på honom när jag är en gammal gubbe. Även om Juicy J fyller 40 om 2 år så känns det fortfarande som han är lika hungrig som när han började i Three 6 Mafia för snart 20 år sedan.

Juicy J har fått en hype runt sig som jag bara älskar, och är det någon som förtjänar det så är det just han. Han gästar andra artister flitigt (mördar ALLTID) släpper mixtapes och videos och syns överallt. Det känns verkligen som om han älskar det han gör, och jag ÄLSKAR det han gör.

Så nu när helgen är här, och vi vet alla att dom går fort, så är det ett ypperligt tillfälle att smälla igång Juicy J’s Stay Trippy och låta festen sprida sig från lördag till måndag morgon, och där emellan vara på den största TRIPPY-festen du kan tänka dig.

juicy-j-stay-trippy-cover

5 KOMMENTARER

      • Det är sant! Ber om ursäkt för min inledning till första kommentaren, för en hiphop-älskare som du blir alldeles lätt upprörd över sånt här. Ska söka runt lite efter top of the dome grejer med JJ, kanske min åsikt ändras. THESE CHICK CLAPPIN, AND THEY AINT USIN HANDS.

        • haha nej då jag blir inte upprörd över något sånt här. Alla får ha sin åsikt, jag är väldigt glad att jag får skriva och tipsa om det jag tycker är bra. Sen kommer det alltid vara svårt att få alla att tycka lika. Men det är samtidigt det fantastiska med det. Man kan ge varandra för- och nackdelar, tips och allt som hör till. Säg till om du hittar nått du gillar :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.