winter

Snön har minsann kommit till Göteborg och vad kan vara härligare än att löpa på det vita guldet? Nu på lördag den 23:e januari är det dags för ett spektakulärt 10 kilometerslopp i Göteborg där start, varvning och mål sker inne på Liseberg.

I den mörkaste vintern arrangerar WinterRun ett event svårt att motstå. Det hela sker på ett vinterupplyst Liseberg med löpning på cykelbanorna och gatorna närmast utanför. Banan kommer att lysas upp med hjälp av facklor, eldkorgar och eldshow. Loppet består av två varv på en 5-kilometersbana där cirka hälften av löpningen genomförs inne på Liseberg och resterande del löps i området utanför nöjesfältet. Banan är relativt lättsprungen och flack men med en lite längre höjdstigning upp till toppen i Jakobsdal.

Håller du fast vid ditt nyårslöfte som du skröt om vid tolvslaget?
Mer träning och en sundare livsstil, just precis.

*Anmälan är stängd via hemsidan och efteranmälan kan enbart göras i Icebug Store, Södra Larmgatan 9, Göteborg eller på plats på Liseberg raceday.

Nu på lördag kl 17 går startskottet, vill du att fotfästet skall vara sådär onödigt bra så kan vi varmt rekommendera skor från Icebug

Baws kommer att infinna sig och det hoppas vi att du också gör!

För mer information KLICKA HÄR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.