wiz-khalifa-tatoos-wallpaper-desktop-background-screensaver

Wiz Khalifa kommer till Stockholm i veckan och vi på baws.se är självklart där för att kolla in giganten.

Den vältatuerade, nyblivna (får man väl även säga) fadern och stoner-rapparen Wiz Khalifa är på väg mot Sverige igen. Med sig har han även den mycket omtalade rapparen Trinidad James, som för ganska exakt ett år sedan släppte bangern All Gold Everything på mixtapet Don’t Be S.A.F.E., som supporting artist.

Wiz Khalifa fick väl sitt egentliga genomslag med skivan Rolling Papers och speciellt låten Black and Yellow, som blev en enorm hit. Sen dess har han klättrat vidare, han har sitt egna bolag Taylor Gang Records (där vi som tidigare hyllat kollegan Juicy J’s skiva Stay Trippy) och för snart ett år sedan släppte han även skivan O.N.I.F.C. som kommer bli fantastisk kul att få höra nu när han kommer hit.

Förbandet, eller supporting artisten är den guldtäckta hitmaskinen Trinidad James, som jag personligen tycker är riktigt intressant, och bara det att han är med här i Sverige gör det värt att gå och kolla på denna konserten.

10 Oktober (imorgon) är bokad och jag hoppas att vi ses i publikhavet i en massiv kör till låtar som The Plan, Black & Yellow, One More Molly osv osv. För bra musik och bra show är något jag vet att det kommer bli!

Nedan kan ni se varsin video från både Wiz Khalifa och Trinidad James.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.