yout

I kommande avsnitt av Ridiculousness Sverige, den svenska versionen av den amerikanska succéserien, gästas Erik Ekstrand, Toni Prince och Arantxa Álvarez av Youtubestjärnan Vlad Reiser. Vlad sågar, hyllar och granskar nätets bästa klipp tillsammans med programledarna, och blir rejält chockad av kvällens klipp.

Ridiculousness Sverige är baserat på det amerikanska succéprogrammet med Rob Dyrdek. Upplägget är enkelt – programledaren Erik Ekstrand kommenterar och recenserar nätets höjdpunkter, tillsammans med Arantxa Àlvarez och Toni Prince. Varje vecka har de en ny gäst i studion och i helgens avsnitt får de besök av Youtubestjärnan Vlad Reiser. I säsongens tredje avsnitt har ännu fler galna klipp från nätet samlats och med kategorier som Snilleblixtar, Kom i form-tips, Äkta vänskap och klipp när ja, egentligen allt går fel, så kommer ingen YouTube-fantast att bli besviken.

– Inspelningen var så sjukt nice och ända sen jag var liten har jag drömt om att få vara med på MTV. Att det skulle bli i första säsongen av Ridiculousness Sverige hade jag aldrig kunnat hoppas på. Dessutom fick jag pranka Erik, Toni och Arantxa, helt galet kul var det! Tack för äran MTV! säger Vlad Reiser, veckans gäst i Ridiculousness på MTV.

Programmet beskrivs som en hybrid mellan en talkshow och ett videoklipps-program. Programledarna och gästernas reaktioner är lika mycket i centrum som de galna, roliga och ibland obehagliga klippen.

Ridicilousness Sverige visas varje söndag kl 21.00 på MTV.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.