brallor

Jag var ute på stan i helgen och kollade in nya jeans in för hösten. Något som jag aldrig trodde skulle hända är att jag skulle köpa ett par jeans för under tusenlappen. 

Jag kommer ihåg när man var 15 år och allt kretsade runt det rätta märket. Spelade ingen roll vad det kostade utan just dem var det man skulle ha. Men år 2013 tänker jag på ett helt annat sätt. Dessa skönheter från Zara går loss för 399:- Tänka sig va?

Den slimmade Chinosbyxan gjord i Denim får en otroligt snygg passform både fram och bak. Kommer i tre stycken tvättar. Den enkla detaljen som skiljer sig från den vanliga jeansbyxan är den snedskurna fickan fram. Perfekt för den passande studenten i höst!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.