zara

Zara Larsson är nominerad till både Bästa nykomling och Bästa Svenska Artist och nu avslöjas det att hon även är en av de artister som uppträder på årets MTV EMA’s. Kanadensiska stjärnskottet Shawn Mendes, popgruppen DNCE och danska Lukas Graham kommer också att uppträda på galan, som sänds live från Rotterdam den 6 november.

Idag avslöjar MTV ytterligare fyra popsensationer som kommer att ansluta sig till Bruno Mars som några av de som uppträder på årets MTV EMA’s, live från Rotterdam söndagen den 6 november. Galan sänds kl. 21.00 på MTV. Zara Larsson är nominerad i två kategorier, Bästa Svenska Artist och Årets Nykomling.

– Jag är så förväntansfull och glad över mitt uppträdande på MTV EMA’s i Rotterdam. Ser fram emot att träffa alla fans och jag är ju dessutom nominerad i två kategorier – så glöm inte att rösta! Säger Zara Larsson, artist och nominerad till Bästa Svenska Artist och Årets Nykomling.

Även kanadensiska stjärnskottet Shawn Mendes, som har haft superhits som bland annat ”Treat You Better” uppträder på galan. Danska pop- och soulbandet Lukas Graham ska också uppträda och det ska även deras rivaler, amerikanska popgruppen DNCE med Joe Jonas från Jonas Brothers, göra. Både Lukas Graham och DNCE är nominerade i kategorierna Årets Nykomling, tillsammans med Zara Larsson, och ”Best Push” – MTV’s initiativ som uppmärksammar nya artister. DNCE vann kategorin ”Best New Artist” på Video Music Awards i augusti och har precis släppt sin nya singel ”Body Moves”.

Lukas Graham är nominerade i totalt fyra kategorier; Årets Nykomling, Best Push, Best Song och Bästa Danska Artist. De är också aktuella som MTV Cover of the Month, där fans får göra sin tolkning av hitlåtar med chans att få en egen musikvideo, med hitlåten ”7 years”.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.