zl

Zlatan Ibrahimovic, världens näst bäst betalda fotbollsspelare, öppnar dörren för ny karriär!

Allas vår kära Ibracadabra har gått ut i media och sagt att han efter fotbollskarriären skulle kunna tänka sig att påbörja en ny karriär, som Taekwondo-domare.

I en intervju berättar Zlatan att han flertalet gånger fått förfrågan om att åka världen runt och agera domare, något som han absolut skulle kunna tänka sig, när han lagt fotbollsskorna på hyllan. För många kan detta låta sinnessjukt men för Zlatanister världen över är det ingen hemlighet att Zlatan har svart bälte i Taekwondo och har stor passion för sporten.  Inte konstigt att han trots sin enorma längd ändå är lika smidig som en iller.

Vi minns alla hans akrobatiska klackmål mot Italien i EM 2004 eller senaste uppvisningen mot England vid invigningen av Friends Arena, där han mäktade med ett av de snyggaste målen i modern historia. En bicykleta från cirka 30 meter i absolut världsklass som än idag diskuteras världen över.

Så vad säger vi, har Zlatan vad som krävs för att bli en skicklig Taekwondo-domare, eller kan vi kasta bort detta rykte? Baws tror på Zlatan och att han skulle kunna vara en grym domare! Vi låter tiden avgöra.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.